Naslovna    Snowboard    Vesti    Nina Micić 27. u paralel veleslalomu
ZOI Sochi 2014
19

feb

2014

Nina Micić 27. u paralel veleslalomu

Srpska snouborderka zbog pada pred ciljem ostala bez plasmana u osminu finala.

Srpska snouborderka Nina Micić debitovala je na Zimskim olimpijskim igrama u paralel veleslalomu i tako je Srbija prvi put u istoriji imala predstavnika u snoubordu.

Nina nije uspela da se kvalifikuje u osminu finala, jer je osvojila 27. mesto. Ona je prvu vožnju završila u vremenu 1:00.93, a drugu je zbog pada završila za 1:04.01.
- Prvu vožnju vozila sam dosta oprezno jer je mnogo devojaka koje su startovale pre mene palo zbog toga što je staza bila potpuno zaleđena. Pred drugu vožnju je otoplilo i staza je bila odlična. Sjajno sam vozila, ali me je greška u samom cilju koštala boljeg plasmana. Izgubila sam koncentraciju u deliću sekunde, jer sam sebe već videla u cilju i zbog toga sam pala i izgubila nekoliko sekundi. Jako mi je krivo jer sam odlično vozila ali idemo dalje, pokušaću da se skoncentrišem za naredno takmičenje u paralel slalomu - rekla je Nina Micić.

Zlatnu medalju osvojila je Patrizia Kummer iz Švajcarske, srebro je pripalo Tomoki Takeuchi iz Japana, a brozna Aleni Zavarzinovoj iz Rusije. 

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar