Naslovna    Vesti    Freeski    Izašao film 'U svim pravcima'
10

jan

2014

Izašao film 'U svim pravcima'

Godinu dana nakon 'Zimskog Filma', ista ekipa iz produkcije No Limit izbacuje svoj novi extreme projekat 'U Svim Pravcima'.

Za razliku od predhodnog, ovaj film je ''obogaćen'' letnjim kadrovima ekstremnih sportova, kao što su: kitesurf, paraglajding, wakeboard, canyoning, MTB, skate... Takođe je i manje prostora ostavljeno za intervjue i dijaloge, a više za muziku. Tako je dobijeno nešto poput extreme-intermeca. Ta forma je veoma popularna u svetu i postoji čitava industrija koja pravi ovakve filmove koji imaju svoju, ponajviše online publiku.

'U Svim Pravcima' je film koji dokumentuje i približava gledaocima vrhunsku vožnju domaćih i inostranih ridera na raznim evropskim destinacijama. 

A šta se to vozi? Pa, pored svima poznatih skija, bordova, kajtova, quadova, glajdera... tu su i manje poznati snowskate, longboard pa čak i kendama.

Za razliku od bilo kog drugog filma, u ovom filmu se ne glumi. Nema dublova, organizovanog snimanja. Ovde se živelo putujući i snimalo povremeno. Mnogo toga dobrog, naravno, nije snimljeno, jer je sve ishitreno i niko se nije nameštao za snimanje. Tek kad je objavljeno vreme premijere, najveći broj aktera u filmu je pitao - snimali ste film? Trebalo ih je podsetiti na ludosti iz protekle godine, pa ih još ubediti da je to neko pretvorio u film. Iskonski iskren film.

Ovo je dokumentarac o ljudima koji postoje, žive slobodno i lože se na adrenalin. Među njima su čak i neki evropski rideri. Film je posvećen ne samo sportskoj publici već svima koji žive dinamično, mladalački. Dakle, kao i sami akteri, ali manje opasno po život.

Film: U svim pravcima
Autori: Gagi & Djeta
Edit: Skubi 
Kamera: Vlada, Golub, Pufi, Djeta, Gagi...
Lokacije: Serbia, Italia, Montenegro, France, Slovenia
Vozači: Najdžel, Filip Flisar, Gugi, Nina, Fića, Andrej, Gru, Dule Brada, Iva, Miljan, Duka, Aca, Blesko, Peca, Velja, Čez, Lukač, Žolt, Tomaž, Gajgur, Lara, Ajzak, Karapampula ...

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar