Naslovna    Vesti    Ostalo    Sajam turizma i zimskih sportova u Podgorici
18

nov

2013

Sajam turizma i zimskih sportova u Podgorici

Predstojećeg vikenda se u šoping centru Mall of Montenegro u Podgorici održava prvi Sajam turizma i zimskih sportova u organizaciji Mahna Mahna doo i Đoković doo.

Predstojećeg vikenda, tačnije 23. i 24. novembra 2013. u šoping centru Mall of Montenegro, održava se Sajam turizma i zimskih sportova.

Ovo je prvi sajam ovakvog tipa u Podgorici i uključuje razne izlagače iz Crne Gore i regiona: hotele, turističke agencije, turističke organizacije, skijališta, prodavnice ski i sportske opreme.

Očekuje se učešće velikog broja izlagača iz pomenutih oblasti a svoje prisustvo već su potvrdili Sport Vision, Ski centar Kolašin 1450, Ski centar Vučje, turističke organizacije gradova te skoro sve vodeće agencije u Crnoj Gori.

Sajam će se organizovati na sva tri sprata TC Mall of Montenegro, koji sa svojim prostornim kapacitetom i enterijerom omogućava održavanje događaja u lako dostupnom i vizuelno atraktivnom ambijentu.

Programski koncept Sajma sačinjen je od izložbenih i proaktivnih formi, koje će imati promotivnu i zabavno-edukativnu komponentu. Svi posetioci imaće priliku da pogledaju projekcije atraktivnog ski materijala riders.me ekipe.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar