Naslovna    Vesti    Ski Oprema    Danas počinje 29. Expo-Zim
27

nov

2014

Danas počinje 29. Expo-Zim

Ovogodišnji sajam zimskih sportova i turizma u Beogradu otvara proslavljeni slovenački skijaš Jure Košir.

29. Međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije, poznatiji pod nazivom Expo-Zim, počinje danas, 27.11. u hali 4 Beogradskog sajma.

Svečano otvaranje zakazano je za 13h kada će Sajam i zvanično otvoriti Jure Košir, proslavljeni slovenački alpski skijaš. Košir je tokom svoje uspešne karijere imao i tri slalomske pobede u okviru FIS Svetskog kupa (Madonna di Campiglio, Kranjska Gora i Kitzbuehel) a osvojio je i bronzanu medalju za Sloveniju tokom Zimskih olimpijskih igara u Lillehammeru 1994.

Kao i svake godine, sajam će trajati četiri dana, od 27. novembra do 30. novembra, u hali 4 Beogradskog sajma. Dolazak je najavilo 54 izlagača, proizvođača, uvoznika i distributera zimske sportske opreme, turističkih agencija, skijališta, zimskih turističkih centara, hotela, odmarališta.

Ljubitelji skijanja moći će na štandu Skijališta Srbije da kupe ski pass sa popustom od 10 %.

Proizvođači i distributeri sportske opreme obećali su popuste na svoje proizvode od 15 do 70 %. Svoj štand i ove godine imaće Beosport, Planet Bike, Gora i Outdoor Sports koji zastupaju najpoznatije brendove Elan, Fisher, Atomic, Rossignol, Voelkl, Nordica, Salomon...

Turističke agencije odobravaće posetiocima sajma posebne pogodnosti za aranžmane tokom novogodišnjih praznika i predstojeće zime.

Od slovenačkih skijališta dolazak su najavili Krvavec, Kranjska Gora, Cerkno, Rogla, Golte, Vogel i Kope. Takođe, planirano je da svoj štand ima i drugo najpopularnije skijalište u Bugarskoj, Borovets.

Turistička organizacija Istočno Sarajevo predstaviće turističku ponudu Jahorine.

Sajam će biti otvoren za posetioce svakog dana od 10 do 20 časova. Cena ulaznice je 300 dinara.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar