Naslovna    Vesti    Ostalo    U četvrtak počinje EXPO-ZIM
30

nov

2016

U četvrtak počinje EXPO-ZIM

Tradicionalni sajam zimske opreme i turizma na Beogradskom sajmu trajaće do 4. decembra.

Međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije Ekspo-zim, pocinje u četvrtak 1. decembra i trajaće do 4. decembra u halama 3 i 3A Beogradskog sajma.

Kao i svake godine Skijališta Srbije tradicionalno nastupaju na ovom sajmu, na kom počinje prodaja ski karata za nastupajucu zimsku sezonu. Kako su već skijaši i borderi navikli, i ove godine ce na Expo-zimu moći da kupe ski karte sa popustom od 10 posto.  Pored ski pasa, posetioci sajma ce moći da kupe i zanimljive suvenire koji asociraju na sneg i omiljene zimske sportove.

Nastupom na sajmu Skijališta Srbije najavljuju početak ovogodišnje skijaške sezone, a manifestacija Ski opening u ski centru Kopaonik počinje 8. i traje do 11. decembra. Ski opening na Staroj planini planiran je za period od 15. do 17. decembra, dok se sezona na Torniku na Zatiboru otvara od 22. do 24. decembra.

Na sajmu, kojim tradicionalno počinje zimska sportska turistička sezona, predstaviće se najveći domaći i inostrani proizvodači i uvoznici zimske sportske opreme, ski centri, agencije i najatraktivnije domaće i inostrane turističke destinacije.

Izvor: Skijališta Srbije

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar