Naslovna    Vesti    Takmičenja    Održan Vip Ski Challenge na Staroj planini
11

feb

2013

Održan Vip Ski Challenge na Staroj planini

Proteklog vikenda održan je prvi Vip Ski Challenge na kojem su učestvovale brojne poznate ličnosti i predstavnici medija.

Proteklog vikenda (09-10.02.2013) na Staroj planini je održan prvi Vip Ski Challenge na kojem su učestvovale brojne poznate ličnosti i predstavnici medija. Organizator manifestacije bio je hotel "Falkensteiner Stara Planina" uz podršku Snow Sports Academy i Skijališta Srbije.

Tokom dva dana boravka, novinari su imali priliku da se druže sa poznatim ličnostima iz sveta sporta, muzike i zabave, upoznaju sa smeštajnim kapacitetima i uslugama hotela "Falkensteiner Stara Planina" ali i odmere snage u dve veleslalomske vožnje.

Trka u veleslalomu održana je u subotu na stazi broj 7. koja prati gondolu. Učestvovalo je više od trideset takmičara. Pobedu je, reklo bi se poprilično lagano "odneo" producent dokumentarnih filmova o zimskim sportovima i pasionirani skijaš Predrag Dučić Đeta. Drugi je bio TV i radio voditelj Ivan Zeljković dok je obraz naše redakcije osvetlao Vladimir Krečmer koji je zauzeo treće mesto.

- Pre svega drago mi je da sam učestvovao u današnjoj trci, ali i odličnom provodu koji su nam priredili domaćini iz Falkensteiner Hotela Stara Planina. Kao pasionirani skijaš obišao sam dosta zimskih centara u Evropi, a drago mi je da je Stara planina jedna od destinacija odlična za aktivni odmor, a staze idealne kako za rekreativce, tako i za vrhunske skijaše - izjavio je pobednik trke Predrag Dučić Đeta.

Najbrža među damama, bila je takođe novinarka naše redakcije Marija Sekulović koja je trku završila na petom mestu, samo nekoliko desetina sekunde sporija od novinara B92 Milana Boškovića koji je zauzeo "nezahvalno" četvrto mesto.

Skijališta Srbije su takođe imala svog predstavnika, Nenada Savića koji se istakao dobrom vožnjom. Od poznatih ličnosti na trci su nastupili Ajs Nigrutin, Kristina Radenković, Marijana Mićić, Katarina Vučetić, Aleksandar Srećković Kubura i mnogi drugi ali bez zapaženijeg plasmana.

Pored novinara i javnih ličnosti, ovde su na pripremama boravili i članovi srpske skijaške reprezentacije koji će narednog vikenda nastupiti u veleslalomu i slalomu na Svetskom prvenstvu u Schladmingu.

Ekipa magazina Skijanje.com provela je odličan vikend na Staroj planini a kako je to izgledalo možete pogledati u našoj galeriji na Facebook-u.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar