Naslovna    Vesti    Takmičenja    Ivica Kostelić ponovo na snegu
16

jul

2013

Ivica Kostelić ponovo na snegu

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić trenutno se nalazi na pripremama na glečeru iznad švajcarskog Zermatta.

Dvonedeljne letnje snežne pripreme hrvatske alpske skijaške reprezentacije počele su 7. jula u već poznatoj bazi na glečeru iznad Zermatta (SUI).

Ivica Kostelić pridružio se pripremama reprezentacije na 10 dana, a to je Ivici ujedno prvi snežni trening nakon operacije kolena početkom maja. Snežni i vremenski uslovi za trening su odlični, u šta se mogla uveriti i ekipa Skijanje.com magazina, a Ivica ih koristi za slobodno skijanje, kako na švajcarskoj strani glečera, tako i na italijanskoj strani gde je locirana Cervinia, te s Kristianom Ghedinom testira skije za spust.

Na pripremama se nalazi kompletna reprezentacija osim Natka Zrnčić-Dima koji će na pripreme u Zermatt početkom avgusta, a posle toga Natko odlazi u Čile, gde će trenirati i voziti FIS trke kako bi poboljšao FIS bodove s obzirom na to da je zbog povrede ramena propustio celu prošlu sezonu.

Članovi hrvatske alpske skijaške reprezentacije na pripremama ostaju do kraja nedelje, kada kreću na kraći odmor, a ceo avgust je rezervisan za glavne kondicione pripreme.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar