Naslovna    Vesti    Takmičenja    Bode Miller: Bilo je loše, užasno loše
28

okt

2013

Bode Miller: Bilo je loše, užasno loše

Legendarni Amerikanac očekivao mnogo više od povratka u Soeldenu.

Bode Miller je očekivao mnogo više od svog povratka u Soeldenu. Bode je na start Svetskog kupa stigao, kako je sam rekao, fizički odlično pripremljen. Po prvi put posle nekoliko godina nije osećao bol u kolenu, a i napravio je značajne promene u samoj konstituciji tela, pošto je prilično smršao.

Prva veleslalomska vožnja nije bila loša, 13. pozicija unela je optimizam da u drugoj može da se probije u vrh. Međutim,  posle pauze odskijao je lošije i na kraju zauzeo 19. mesto, što ga je baš razočaralo.

- Bilo je loše, užasno loše. Skaktutao sam sve vreme do cilja. To me iznerviralo. Radio sam naporno i skijao dobro, ali je to, očigledno, bilo davno – izjavio je legendarni Amerikanac i dodao:

-  Pripremao sam se da pobedim, znam da još mogu da skijam s Tedom.

Čovek koji je u karijeri osvojio gotovo sve što se osvojiti može, ipak je bio uzbuđen kada je posle godinu i po stao na startnu rampu.

- Osećaj je bio dobar. I dalje sam željan pobeda i mislim da sam sposoban da skijam na potpuno drugom nivou. Što se tiče fizičke pripremljenosti, ona je bolja nego ikada – dodao je Bode Miller.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar