Naslovna    Blog    Skijališta    Prodaje se privatno skijalište sa luksuznim odmaralištem
27

nov

2012

Vladimir Krecmer

Prodaje se privatno skijalište sa luksuznim odmaralištem

Ljubitelji skijanja, koji imaju 24 miliona dolara „viška“, mogu postati ponosni vlasnici ekskluzivnog odmarališta i privatnog skijališta.

Yellowstone Club je privatno skijalište sa odmaralištem za bogataše smešten u planinama Montane, a sagradili su ga baron Tim Blikset i njegova bivša supruga Edra 1999. godine. Odmaralište je bilo rezervisano samo za članove koji uplate 250.000 dolara članarine, ali je usled recesije pretpelo težak udar pa je 2008. godine proglašen bankrot.

Elegantna rustična vila na Andesite planinama koja se prostire na 1400m2, opremljena je svime što je potrebno za prvoklasni zimski odmor, uključujući osam dobro opremljenih soba, kraljevski apartman, garažom za tri automobila, 12 kupatila, fitnes salu i druge luksuzne sadržaje. Samo skijalište ima 70 staza na preko 2.200 jutara zemlje.

Odmaralište je u prošlosti privlačilo neke od najbogatijih ljudi sveta, kao što je osnivač Microsofta Bil Gejts. Tri meseca pre nego što su vlasnici proglasili bankrot 2008. godine, Blikset i njegova supruga su se razveli, a odmaralište je dodeljeno njoj.

Sadašnji vlasnik, privatna firma koja se bavi nekretninama, odlučila je da celokupno imanje stavi na aukciju i proda ga onome ko ponudi najveću cenu pošto su odustali od ponude po fiksnoj ceni od 28 miliona dolara.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar