Naslovna    Snowboard    Vesti    Festival snouborda i hip hopa na Vučju
22

feb

2013

Festival snouborda i hip hopa na Vučju

Snowboard Extreme Session, festival snouborda i hip hopa, održava se i ove godine na Vučju od 1. do 3. marta 2013. Fond za nagrade čak četiri hiljade evra!

Festival snouborda i hip hopa, pod nazivom “Snowboard Extreeme Session 2013”, održaće se od 1. do 3. marta u ski centru Vučje kod Nikšića.

- U sportskom dijelu priče biće organizovano više vrhunskih, ali i veoma atraktivnih trka. Odlučili smo se za najatraktivnije olimpijske discipline snowboardcross i big air. Ta dva takmičenja donijeće pojedinačne, ali i ukupnu pobjedu olrajderu koji bude najbolji u obje discipline i on će biti nosilac nagrade 'Plava vučica' - objasnila je Marela Andesilić, PR ovog zimskog festivala.

Ukupni fond za nagrade iznosi čak četiri hiljade evra, od čega će dve biti novčane, dok će se druga polovina dodeljivati u sportskoj zimskoj opremi.

Tako će prvoplasirani u obe kategorije biti nagrađeni sa 400, drugoplasirani sa 250, a takmičari koji osvoje treće mesto dobiće 150 evra. Dobitnici specijalne nagrade organizatora i nagrade publike, kući će poneti opremu u vrednosti od 300 evra, dok će prvoplasirani u dečijim kategorijama crossa i big aira, dobiti opremu vrednu 200 evra.

Nagrada za ukupnog pobednika je vikend za dvoje tokom leta u Herceg Novom.

Prijave se vrše isključivo na mail adresu snowboardvucje@gmail.com, na koju treba poslati ime, prezime, nadimak, godinu rođenja, kratak CV i fotografiju. Prijavljenima, odnosno onima koji dobiju povratni mail, tokom festivala će biti obezbeđene takmičarske legitimacije i dodatne pogodnosti.

- Tokom i uoči festivala biće organizovano desetak tematskih zabava sa vodećim DJ-evima i promoterima. Najznačajniji je koncert popularnog hip hop sastava 'Who See' - otkrila je Andesilić.

- Sve što je u svijetu mejnstrim, kod nas je nažalost alternativa. Zahvaljujući ljudima koji organizuju ovakve stvari, nadam se da ćemo i mi dostići taj mejnstrim tok, da se ne brukamo više pred svijetom - istakao je Dejan Dedović – Dedduh iz klape Who See.

On će sa kolegom iz klape Mariom Đorđevićem – Noyzom nastupiti u ski centru Vučje 3. marta, a otkrio je i da tom prilikom neće izvesti pesmu sa kojom će predstavljati Crnu Goru na Eurosongu.

Izvor: Vijesti.me

Foto: Studio Proporcija / Vucje.me

 

Pošalji prijatelju

Komentari (3)

ostavi komentar
26

feb

2013

14:24  |   ana [neregistrovani]

super!!!

Preporuka

26

feb

2013

14:23  |   ana [neregistrovani]

super!!!


 


 

Preporuka

23

feb

2013

09:48  |   Djurko [neregistrovani]

Evo konacno i u Crnoj Gori da se desi neki snowboard event.


 


Svaka ;ast na nagradnom fondu, a i ovi who see su super.

Preporuka

Ostavi komentar