Naslovna    Vesti    Ostalo    Igrica "Ski Safari" sve popularnija
16

jun

2012

Igrica "Ski Safari" sve popularnija

Najnovija igrica za iPhone “Ski safari” postala je najtraženija aplikacija u Australiji, a njena popularnost rapidno raste u celom svetu.

Malo ko po ovim vrućinama može da uživa u skijanju, ali bar možemo da si priuštimo virtuelno jurenje niz belu padinu. Najnovija igrica za iPhone “Ski Safari” postala je najtraženija aplikacija u Australiji, a njena popularnost rapidno raste u celom svetu.

Avantura počinje s najvećim neprijateljem svakog skijaša – lavinom. Ona se odjednom obrušila na kućicu planinskog čovečuljka Svena, koji inače spava sa skijama na nogama i jurnjava odmah počinje. Vaš zadatak je spasite jadnog Svena i da ga sigurno spustite niz planinu izbegavajući sve moguće opasnosti koje se pojavljuju uz put.

Upravljanje Svenom nije teško, sve se radim običnim “tapom” i "holdom" na ekranu. On će skakati, izvoditi razne trikove koji se boduju, a tu su i novčići koje morate da sakupite u što većem broju. Sven na svom putu sreće pingvine, orlove, pa čak i s jetija, a oni mu postavljaju razne izazove.

“Ski Safari” je namenjen za iPhone i za iPad, a potreban je iOs 4.0 ili neka od kasnijih verzija. Do sada je više od 14.000 korisnika aplikacije igrici dalo najvišu ocenu – pet zvezdica, a smatra se da bi ona mogla da dosegne slavu čak i legendarne “Angry Birds”.

 

 

Pošalji prijatelju

Komentari (1)

ostavi komentar
18

jun

2012

19:40  |   Iko [neregistrovani]

Deluje zarazno.

Preporuka

Ostavi komentar