Naslovna    Vesti    Ostalo    Premijera ski filma "Na kanto"
21

nov

2013

Premijera ski filma "Na kanto"

U petak 22.11.2013. od 22h, u bioskopu Cineplexx u Kranju, održaće se premijera ski filma „Na kanto“ uz mnogobrojne goste iz sveta ski industrije.

Nakon veoma uspešnog izdanja knjige „Na kanto“ autora Sandija Murovca, jednog od najboljih slovenačkih ski demonstratora, snimljen je istoimeni dokumentarni film u produkciji UPS Snowsport Concept.

U njemu se pored Murovca pojavljuje i osvajačica velikog Kristalnog globusa, slovenačka skijašica Tina Maze, njen trener Andrea Massi i drugi.

Film se bavi tematikom savremenog karving skijanja, usavršavanjem ski tehnike i upoređivanjem modernog skijanja sa nekadašnjim stilovima vožnje.

Premijera je zakazana za petak, 22.11.2013. od 22h u bioskopu Cineplexx u Kranju (Planet Tuš) a svoj dolazak su pored autora potvrdili i legendarni Bojan Križaj, Nika Fleiss, Jure Košir, Pavel Grašič, Vittorrio Caffi (Vice President ISIA Europa), Dušan Blažič (vođa slovenačkih skijaških reprezentacija), predstavnici iz Austrije, Hrvatske, Italije, Jasmin Stavros i mnogi drugi.

Nakon premijere, zakazan je veliki „The Edge“ after party koji će početi u 24h i trajati duboko u noć.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar