Naslovna    Vesti    Ski Oprema    Suunto Ambit 2 Sapphire najbolji ski sat za 2013.
24

jun

2013

Suunto Ambit 2 Sapphire najbolji ski sat za 2013.

Ova spravica je otporna na oštećenja, a poseduje bukvalno sve što vam je potrebno za sportove na otvorenom.

Suunto Ambit 2 Sapphire prolašen je za najbolji sat za skijanje i planinarenje u 2013. godini. Ova spravica, koja sam liči na sat, pored vec standardih opcija, ima ugrađen GPS, može da meri rad srca, prikazuje trenutnu vremensku situaciju, kao i prognozu za naredni period. Instalirani su posebni programi za čak 12 sportova na otvorenom, tako da se koristi poseban softver za skijanje, plivanje, trčanje, planinarenje, biciklizam...

Specijalni safirni kristal čini ovaj sat potpuno otpornim na ogrebotine. Mnogi slični satovi su izrađeni od plastike, a staklo je podložno oštećenjima. Prilikom testiranja Ambit 2 Sapphire nismo uspeli da ga oštetimo, tako da smatram da je ovo najotporniji sat ikada. Poseduje sve što vam treba ukoliko se bavite nekim od sportova na otvorenom. Njegova prednost u odnose na ostale uređaje je što je izuzetno lagan – kaže Rusty Squire, svetski rekorder u vertikalnom skijanju.

Sa jednim punjenjem baterije sat može da vrši monitoring kretanja i svih drugih funkcija svake sekunde oko 15 sati. Ukoliko ne skijate ili ne vozite bicikl, odnosno, ako pešačite ili planinarite, najbolje ga je podesiti na duži interval koji znatno povećava trajanje baterije, pa i do 45 sati. Uz opciju Back Track bićete sigurni da ste na pravoj putanji i nećete zalutati. Postoji više od hiljadu raznih aplikacija, a u isto vreme moguće je pokrenuti pet. Uprkos visokoj ceni od oko 400 evra, Ambit 2 se odlično prodaje.

 

Pošalji prijatelju

Komentari (1)

ostavi komentar
24

jun

2013

22:55  |   skijas [neregistrovani]

ovih satova ima u Beosportu


 

Preporuka

Ostavi komentar