Naslovna    Vesti    Skijališta    Počinje letnja sezona na Torniku na Zlatiboru
01

jul

2014

Počinje letnja sezona na Torniku na Zlatiboru

Od srede, 02. jula, Tornik počinje sa letnjim režimom rada svake srede, četvrtka, petka, subote i nedelje.

Letnja sezona u planinskom centru Tornik na Zlatiboru počinje 2. jula. Centar će za sve posetioce ove planine biti otvoren svake srede, četvrtka, petka, subote i nedelje od 11 do 18 časova.

Ljubitelji planine i prirode će pored redovnih sadržaja na ovoj planini imati prilike da uživaju u panormaskoj vožnji žičarom, šetnjama, vožnjom tjubing stazom, ali i u odličnim mountin bike stazama. Pored ovih aktivnosti, od ove sezone Tornik ima i nove sadržaje, pa posetioci mogu da oprobaju svoje veštine u mini golfu. Teren za mini golf sa devet rupa prilagođen je planinskom ambijentu, a oprema za ovaj sadržaj se može iznajmiti u samom centru. Pored golfa, novina je i multifunkcionalni teren za fudbal, košarku i tenis na kojima je, pored rekreacije, moguća i organizacija sportskih turnira.

Skijališta Srbije razvojem letnjih sadržaja i širenjem tursitičke ponude na Torniku pružaju mogućnost da porodice i ljubitelji Zlatibora aktivno provedu odmor na planini i da uživaju u prijatnim letnjim temperaturama u prirodi.  

Karte za sve sadržaje mogu da se kupe na prodajnom mestu u centru Tornika, a na istoj lokaciji ljubitelji planinskog biciklizma mogu da iznajme bicikle i mountain cart, kao i ostale rekvizite potrebne za aktivan odmor u prirodi.

Kako bi svi zainteresovani lakše došli do brojnih zanimljivih sadržaja koje Skijališta Srbije nude na Torniku, Tursitička organizacija Zlatibor organizovala je prevoz iz centra Zlatibora (polasci sa autobuske stanice) u periodu od 10:30, 12:30, 15:00 i 16:30 časova.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar