Naslovna    Vesti    Skijališta    Cene ski karata za Staru planinu i Tornik
10

nov

2014

Cene ski karata za Staru planinu i Tornik

Pogledajte koliko će za narednu sezonu koštati ski-pasovi za skijališta Stara planina i Tornik.

Posle objavljivanja cena ski karata za Kopaonik, evo koliko će za narednu sezonu koštati ski-pasovi za skijališta Stara planina i Tornik.

Šestodnevni ski-pas za odraslu osobu za Staru planinu platićete u iznosu od 5.040 do 5.460 dinara, u zavisnosti od termina. Dečija karta iznosi od 3.280 do 3.620 dinara. 

Kada je u pitanju Tornik, odrasla osoba za šest dana skijanja moraće da izdvoji od 6.300 do 6.830 dinara, dok će za dete platiti dodatnih od 4.100 dinara do 4.520.

Evo kompletnih cenovnika:

STARA PLANINA

TORNIK

I ove godine kopaonička ski karta 10 u sezoni je jedinstvena za sve tarifne periode skijaške sezone, važi u svim ski centrima i košta 20.580 dinara. Za ski centar Tornik na Zlatiboru ski karta 10 u sezoni košta 12.390 dinara, dok za Staru planinu ova karta košta 9.910 dinara.

U želji za što većom popularizacijom i afirmacijom skijanja i bavljenja zimskih sportova među najmlađima, cena dečije sezonske ski karate je 60 posto niža od cene karte za odrasle, navode Skijališta Srbije

Prodaja ski karata počinje na sajmu “Expo-Zim”, koji se održava od 27. do 30. novembra, tokom kojeg će biti odobren sajamski popust od 10 odsto.  Takođe, Skijališta Srbije su, radi lakše kupovine ski karata, na svom sajtu otvorila web shop, a karte će, kao i prethodne godine, moći da se kupe na prodajnom mestu u Beogradu, kao i preko portala E-kupi.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar