Naslovna    Vesti    Skijališta    Drugi Top summer vikend na Kopaoniku i Zlatiboru
26

jul

2016

Drugi Top summer vikend na Kopaoniku i Zlatiboru

Predstojećeg vikenda počinje drugi od četiri promo Top summer vikenda, koliko će ih biti ovog leta na Kopaoniku i Zlatiboru.

Drugi od četiri promo Top summer vikenda, kreće u četvrtak, 28. jula i trajaće do nedelje, 31. jula, a svi turisti koji posete Kopaonik ili Tornik na Zlatiboru će moći da ostvare 20 posto popusta na cenu karata za neke od brojnih sadržaja.

Nakon veoma uspešnog Prvog top summer vikenda kada je prodato duplo više karata u odnosu na isti period prethodne sezone, posetioci planinskih centara imaju priliku da uživaju u brojnim sadržajima i iskoriste popust.

Turistima koji se odluče za leto na planini na raspolaganju su panoramske vožnje žičarom, pešačke ture, trim staza, staze za mountain bike i mountain cart. Takođe, na raspolaganju su i adrenalinske atrakcije poput boba na šinama, zip lajna i tjubing staze.

Pored ovih sadržaja, posetioci će moći da oprobaju svoje veštine u Avantura parku, mini golfu, čiji je teren sa devet rupa prilagođen planinskom ambijentu, ali i u košarci, tenisu i fudbalu na multifunkcionalnom terenu.

Narednog vikenda se na Kopaoniku održava tradicionalna manifestacija Dani borovnica, kao i već dobro poznata trka Tri strane Kopaonika koja već tri godine za redom privlači veliki broj ljubitelja planinskog biciklizma.

Sadržaji na Kopaoniku rade svakog četvrtka, petka, subote i nedelje od 10 do 17 časova. Radno vreme planinskog centra Tornik je od 10.30 do 17 časova svake srede, četvrtka, petka, subote i nedelje.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar