Naslovna    Vesti    Skijališta    Epic ski pass, najbolje od Amerike i Evrope
16

sep

2016

Epic ski pass, najbolje od Amerike i Evrope

Epic ski pass od ove sezone pored američkih i australijskih uključuje i evropske ski centre.

Sezonska ski karta Epic pass, čedo američkog ski giganta Vail Resorts, od ove sezone pored najboljih američkih skijališta uključuje i neke od najvećih ski centara u Evropi. Nakon najnovijeg proširenja, Epic pass sada omogućava skijanje u ukupno 6 različitih država.  

Ski karta, čija cena u predsezoni iznosi 809 dolara, do sada je uključivala neograničeno skijanje u američkim ski centrima u nekoliko saveznih država: Vail, Beaver Creek, Breckenridge, Keystone i Arapahoe Basin u Koloradu; Park City u Juti; Heavenly, Northstar i Kirkwood na jezeru Taho; Wilmot Mountain u Viskonsinu; Afton Alps u Minesoti i Mt. Brighton u Mičigenu. Pored američkih ski centara ski pass je uključivao i Perisher u Australiji.

Od sezone 2016/17 kupci ovog ski passa moći će da skijaju određeni broj dana u nekim od najpoznatijih evropskih centara: Tri Doline, Paradiski i Tignes Val d'Isere u Francuskoj, Skirama Dolomiti Adamello Brenta u Italiji, 4 Doline u Švajcarskoj i ski regiju Arlberg u Austriiji.

Skijanje u evropskim ski centrima neće biti neograničeno, već će obuhvatati određeni broj dana u toku sezone.

Epic ski pass tako sada nudi još veću vrednost za novac i predstavlja odličnu investiciju za američke skijaše koji planiraju da posete neki od evropskih centara, ali i za Evropljane koji žele da idu u SAD na skijanje, uz mogućnost da dodatne dane provedu na evropskom snegu.

Skijalište
Država
Trajanje
 

Tri doline, Paradiski i Tignes-Val D’Isere

Francuska

Šest dana besplatnog skijanja sa dva (2) dana skijanja u svakoj ski oblasti

  • Uključuje:

Tri doline (Courchevel, La Tania, Meribel, Brides les Bains, Les Menuires, Saint Martin de Bellevelle, Val Thorens i Orelle), Paradiski (Les Arcs, Peisey-Vallandry i La Plagne), i Tignes-Val D’Isere

Skirama Dolomiti Adamello Brenta

Italija

Tri dana besplatnog skijanja

  • Uključuje:

Madonna di Campiglio, Pinzolo, Folgarida-Marilleva, Peio, Ponte di Legno – Tonale, Andalo – Fai della Paganella, Monte Bondone and Folgarida – Lavarone

4 Doline

Švajcarska

Pet uzastopnih dana besplatnog skijanja

  • Uključuje:

Verbier, Nendaz, Veysonnaz i Thyon

Arlberg

Austrjia

Tri dana besplatnog skijanja

  • Uključuje:

Lech, Zurs, Stuben, St. Christoph i St. Anton

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar