Naslovna    Vesti    Skijališta    Nikad veće interesovanje za Kopaonik
12

okt

2016

Nikad veće interesovanje za Kopaonik

Samo do kraja septembra rezervisano je dva puta više zimskih aranžmana nego u istom periodu prošle godine.

Zimska sezona na Kopaoniku polako se bliži, a interesovanje u predsezoni nikada nije bilo veće – samo do kraja septembra rezervisano je dva puta više zimskih aranžmana nego u istom periodu prošle godine, dok je hotel Grand najtraženiji smeštajni objekat na ovoj planini.

Ljubitelji zime i  sportova sa velikom pažnjom iščekuju početak zimske sezone i popularni Ski Opening Kopaonik, koji će se ove godine po sedmi put održati od 8. do 11. decembra. Upravo za ovaj događaj vlada i najveće interesovanje, posebno imajući u vidu da su u ponudi paketi koji uključuju gratis ski pass, ulaznice za večernja dešavanja i nastupe popularnih izvođača.

 - Zbog školskog zimskog raspusta, ne čudi što je pored Ski openinga, upravo najtraženiji period do sada kraj januara i početak februara. Izuzetno veliko interesovanje vlada i za period novogodišnjih praznika, a pored domaćih gostiju, prisutan je veliki porast rezervacija iz Rumunije, i to najviše za period novogodišnjih praznika i prvu nedelju januara - navode iz MK Mountain Resorta.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar