Naslovna    Vesti    Skijališta    Evo cena ski karata za srpska skijališta
17

okt

2016

Evo cena ski karata za srpska skijališta

Skijališta Srbije omogućila su kupovinu ski pasa u predsezoni uz popust od 15 procenata.

JP Skijališta Srbije objavila su cene ski karata za srpska skijališta - Kopaonik, Staru planinu i Tornik za predstojeću sezonu. Cene se razlikuju u zavisnosti od termina. Što se tiče najpopularnijeg ski resorta Kopaonika, najeftinija sedmodnevna karta za odrasle košta 15.300 dinara, a najskuplja 16.520 dinara. Za dete je potrebno platiti od 9.890 do 10.510 dinara. Ski karta "deset u sezoni" iznosi 23.230 dinara za odrasle i 16.160 dinara za dete za sva skijališta. Takođe je moguće kupiti i porodični paket.

Kompletan cenovnik pogledajte OVDE

Pretprodaja ski karata počinje 1. novembra i trajaće do 15. novembra 2016. godine. U susret predstojećoj zimskoj sezoni, ljubitelji skijanja i zimskih sportova ce moći da kupe ski karte sa popustom od 15 posto putem web shopa.

Skijališta Srbije po prvi put organizuju ovakvu vrstu prodaje ski karata, a skijaši i borderi će tokom dve nedelje imati prilike da po povoljnijim uslovima dođu do svog ski pasa. Tokom ovog perioda, kupovina karata će biti moguća putem platnih kartica, a skijaši i borderi će svoje karte moći da preuzmu u željenom ski centru dan pred početak skijanja.

Popust na ski karte ce se odnositi na važeci cenovnik za sezonu 2016/17. Web shop Skijališta Srbije može se pronaći na sajtu preduzeća www.skijalistasrbije.rs, gde su precizirani uslovi korišćenja i prodaje.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar