Naslovna    Vesti    Skijališta    Početak letnje sezone na planinama u Srbiji
06

jun

2017

Početak letnje sezone na planinama u Srbiji

Sve je spremno za početak letnje sezone, sadržaji na planinima počinju sa radom već od 12.06.

Prema najavama iz JP Skijališta Srbije, planinski centar Tornik na Zlatiboru spreman je za početak letnje sezone, pa će sadržaji početi sa radom već 12. juna.

Letnji sadržaji na Kopaoniku su, takođe, spremni za početak turističke sezone, te će sa radom početi 19. juna. Na Staroj planini je gondola na raspolaganju za panormasku vožnju za sve goste ove planine.

Svi oni koji će letnji odmor i raspust provesti u nekim od planinskih centara u Srbiji, na raspolaganju su žičare za panoramsku vožnju, staze za mountain bike i mountain cart, pešačke ture, adrenalinski sadržaji poput boba na šinama, zip lajna i tjubinga. Na Torniku na Zlatiboru pored ovih sadržaja u ponudi su: avantura park, multifunkcionalni teren za košarku, tenis i mali fudbal, kao i mini golf.

Na Kopaoniku je u toku izgradnja avantura parka koji će biti namenjen i deci i odraslima. U ski centru Tornik na Zlatiboru postavlja se osvetljenje u multi-funkcionalnom terenu za tenis, košarku i mini fudbal. I ovaj centar će tokom leta dobiti novi sadržaj, u pitanju je veštačka stena.

Zbog velikog interesovanja turista, letnja sezona u planinskim centrima počinje gotovo mesec dana ranije u odnosu na prethodne godine.

 

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar