Naslovna    Vesti    Skijališta    Sezonska ski karta sa Jahorine važi u Sloveniji
14

nov

2018

Sezonska ski karta sa Jahorine važi u Sloveniji

Direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić, predstavio je sve pogodnosti dogovora sa predstavnicima slovenačkih skijališta.

Predstavnici slovenačkih ski centara pre više od mesec dana posetili su Jahorinu i uverili se u sve pozitivne promene koje su se dogodile na Jahorini kada se i rodila ideja o zajedničkom sporazumu. Mogućnost skijanja u devet slovenačkih ski centara, i to Mariborsko Pohorje, Rogla, Golte, Krvavec,  Stari Vrh, Vogel, Kranjska Gora, Kanin i Cerkno, sa sezonskom ski kartom sa Jahorine i obrnuto, veliki je benefit svih ljubitelja planine i skijanja.

- U veoma kratkom roku smo, na obostrano zadovoljstvo, postigli dogovor da ski pas sa Jahorine važi u slovenačkim ski centrima i obrnuto. Ovaj dogovor je naišao na veliko oduševljenje svih koji su čuli za njega, a ja se iskreno nadam da će što više skijaša iskoristiti ovu pogodnost - rekao je direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić.

Jahorina postaje jedan od vodećih ski centara u regionu dok je saradnja sa slovenačkim ski centrima samo još jedan od dokaza za to. - Sada kada Jahorina ima sigurnost u sneg sa minimum 120 zagarantovanih dana skijanja, verujem da će se veliki broj skijaša iz Slovenije odlučiti da vidi šta smo to sve novo uradili na Jahorini, a verujte mi zaista je vredno pogledati. Zimu ćemo dočekati sa kompletno izgrađenim i završenim Technoalpin sistemom za veštačko osnežavanje kojim je povezano celo skijalište sa 88 lansera i 25 topova. Noćno skijanje, ski vrtići, preko 1030m postavljenih vetrobrana, te proširene i ublažene postojeće staze, novi parking prostori govore da se radi o odličnoj destinaciji za zimski odmor i skijanje - rekao je Ljevnaić i pozvao sve da posjete Jahorinu i sami se uvere u sve njene lepote i atraktivnosti.

 

Pošalji prijatelju

Komentari (1)

ostavi komentar
21

dec

2018

23:20  |   Dankan [neregistrovani]

Koliko dana moze se skijati u Sloveniji sa sezonskom kartom sa Jahorine?

Preporuka

Ostavi komentar