Naslovna    Vesti    Skijališta    50% popusta na 3-dnevni i 4-dnevni ski pass!
10

feb

2012

50% popusta na 3-dnevni i 4-dnevni ski pass!

Iz JP Skijališta Srbije ovih dana nam stižu lepe vesti. Naime, za sve kupljene trodnevne odnosno četvorodnevne ski karte, odobravaju se popusti od 50%.

Za sve skijaše i bordere, od 20. februara, u svim ski centrima kojima upravljaju Skijališta Srbije (Kopaonik, Stara planina i Zlatibor), počinje da se primenjuje ovaj značajan popust na četvorodnevne i trodnevne ski karte kupljene ponedeljkom, odnosno trodnevne ski karte kupljene utorkom.

Tako će, na primer, na Kopaoniku trodnevni ski pass koštati 2.750 dinara umesto dosadašnjih 5.500 dok će cena četvorodnevnog biti 3.475 dinara umesto "regularnih" 6.950.

JP Skijališta Srbije ovim popustom želi da doprinese popularizaciji zimskih sportova i omogući da skijanje svima bude još dostupnije, pogotovo radnim danima kada su gužve na stazama manje. Iz Skijališta Srbije ističu da su do sada imali jedne od najlepših ski centara a sada će, sa sigurnošću, postati i najpristupačniji ski centri u regionu ali i šire.

Iz ove kompanije pozivaju sve ljubitelje planina i zimskih sportova da iskoriste i ovu pogodnost i posete neki od njihovih ski centara.

Izvor: JP "Skijališta Srbije"

Photo: Skijanje.com

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar