Naslovna    Vesti    Skijališta    Skijališta Srbije i OC Jahorina predstavili nove sajtove
12

nov

2012

Skijališta Srbije i OC Jahorina predstavili nove sajtove

Skijališta Srbije i OC Jahorina u sezonu 2012/13 pored ulaganja u nove žičare ulaze i sa novim web prezentacijama.

Prateći ulaganja u razvoj infrastructure, uprave JP Skijališta Srbije i OC Jahorina, odlučili su da redizajniraju svoje web stranice.

Na sajtu Skijališta Srbije sve tri planine, Kopaonik, Zlatibor i Stara planina, imaju posebne odeljke gde se mogu naći sve aktuelne informacije: ski info, web kamere, ski mape, prohodnost puteva kao i vremenska prognoza. Na prezentaciji je naravno moguće pronaći i sve vesti u vezi sa radom ovog javnog preduzeća.

I Olimpijski centar Jahorina se odlučio za razvoj novog web sajta, koji je doduše još uvek u beta fazi. Ono što nam se posebno dopalo su nova interaktivna mapa skijališta i takozvana “virtuelna šetnja”. Naime, tu se uz pomoć panoramske kamere koja se rotira za 360 stepeni možete “prošetati” kroz 20 najpoznatijih lokacija na samoj planini. Tu su i nezaobilazna foto i video galerija, ski info, web kamere kao i vremenska prognoza.

Nadamo se da će podaci na ovim portalima biti ažurni kao i do sada te će omogućiti svim potencijalnim posetiocima da dođu do pravih informacija u vezi sa pomenutim ski centrima.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar