Naslovna    Vesti    Skijališta    Reprezentativci Srbije i Grčke na Staroj planini
31

jan

2013

Reprezentativci Srbije i Grčke na Staroj planini

Falkensteiner Hotel Stara Planina ugostio je najbolje skijaške reprezentativce Srbije i Grčke.

Između dve značajne trke na Balkanu, skijaški reprezentativci Srbije i Grčke počeli su poslednje pripreme na Staroj planini za Svetsko prvenstvo u Schladmingu gde će nastupiti u disciplini veleslalom.   

Marko Vukićević, trenutno jedan od najboljih srpskih takmičara u alpskom skijanju, izjavio je da su vrhunske staze i hotel na Staroj planini idealno mesto kako za pripreme, tako i za odmor i uživanje.

-Već nekoliko godina biramo Staru planinu kao najbolje mesto za pripreme pred velika takmičenja. Uslovi za skijanje su odlični, staze idealne, a posle napornog treninga nam posebno prija SPA relaksacija u hotelu. Kada je reč o takmičenjima, u decembru prošle godine sam osvojio zlatnu medalju u veleslalomu, a taj uspeh bih voleo da ponovim na predstojećem svetskom kupu u Schladmingu- kazao je Vukićević.

Mladi reprezentativci Grčke i Srbije provešće tri dana na Staroj planini, odakle će otputovati u Borovec na takmičenje u disciplinama slalom i veleslalom. Potom sledi svetsko prvenstvo u Schladmingu, koje počinje 4. februara, a srpska reprezentacija će svoje učešće započeti deset dana kasnije takmičenjem u tehničkim disciplinama. Našu državu će na kupu u Austriji predstavljati skijaši Marko Vukićević, Andrija Vuković, Strahinja Stanišić, Marko Stevović, Mladen Pešić, kao i mlade reprezentativke Nevena Ignjatović, Maša Janković i Veronika Tomić.

Kada je reč o domaćim prvenstvima, na Staroj planini će od 24. do 26. februara biti održan Euro Balkan Konstantin Cup, kao i državno prvenstvo u skijanju, a ta dva takmičenja postala su brend Stare planine.

Osim priprema i napornih treninga, mladi reprezentativci Srbije i Grčke imali su priliku da se opuste i uživaju u SPA i fitnes centru Falkensteiner hotela. Na 1.400 metara nadmorske visine skijaši obe evropske zemlje uživali su pod spretnim prstima hotelskih masera, kao i specijalnoj šijacu masaži. Neki su slobodno vreme iskoristili za ostanak u top formi i vežbali na najnovijim spravama u fitnes centru hotela. 

 

Pošalji prijatelju

Komentari (1)

ostavi komentar
31

jan

2013

12:19  |   anonymous [neregistrovani]

Јесу им добра одела! Екстра! :)))

Preporuka

Ostavi komentar