Naslovna    Vesti    Skijališta    Na Jahorini se održava Adrenalin DJ fest
15

feb

2013

Na Jahorini se održava Adrenalin DJ fest

U okviru ovogodišnjeg projekta "Jahorina Ski and Fun" u periodu od 15. do 17. februara na Jahorini će biti održan, drugi po redu, Adrenalin DJ fest Jahorina 2013.

Adrenalin DJ Fest - Jahorina 2013. ima za cilj da popularizuje samu Jahorinu  kao turističku destinaciju kroz jačanje njenih kulturno-zabavnih sadržaja u sintezi sa razvojem sportsko rekretivnog koncepta. Kako je februar inače mesec kada uglavnom veliki broj mladih posećuje Jahorinu, organizatori su se odlučili da baš tada realizuju ovakav jedan događaj koji već ima imidž najbolje zimske smotre izvođača elektronske muzike u BiH i regionu.

Ove godine festival će obuhvatiti dve velike dnevne DJ žurke na lokaciji Poljice i dva "after party-ja" u klubovima Peggy (naselje Šator) i Vuk (Poljice). Svoje učešće je potvrdilo osam izvođača iz raznih gradova BiH koji će naizmenično zabavljati prisutne goste na Jahorini.

Ukoliko se još uvek niste odlučili gde ćete provesti naredni ski vikend, možda će vas baš ovaj događaj uz najavu lepog vremena obediti da posetite olimpijsku lepoticu Jahorinu. A uz to pristup svim dešavanjima i zabavama biće besplatan.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar