Naslovna    Vesti    Skijališta    "Closing season GS Knock out" - Stara planina
27

mar

2012

"Closing season GS Knock out" - Stara planina

U ski centru Stara planina će se, od 31.03. do 02.04. u organizaciji Snow Sports Academy, Skijaškog saveza Srbije, Ski kluba Midžor, a uz podršku Skijališta Srbije i Hotela Stara planina, održati Closing Season, događaj kojim će se, na simboličan način, privesti kraju ovogodišnja ski sezona.

To ne znači prestanak rada ski centra ove zime, već priliku da se svi koji su učestvovali i doprineli da ponuda Stare planine ove sezone doživi svoju punu afirmaciju, sretnu, druže i najave buduću uspešnu saradnju.

Događaj će obeležiti takmičenja „Closing season GS Knock out“ i Alpski kup Srbije u kategorijama cicibani, deca i FIS. Pored toga, biće moguće oprobati se i u paralel veleslalomu, „hodanju na krpljama“, testirati nove modele skija, a za one koji budu želeli da skijaju sa instruktorima, na raspolaganju će biti 6 vrhunskih instruktora Snow Sports Academy. Svoje prisustvo događaju potvrdili su Skijaški savez Srbije sa najboljim takmičarima, Ski klub Midžor, slovenački Demo Team, brojni proizvođači skija (Elan, Fischer, Rossignol) i neke od svetskih skijaških legendi.

Izvor: Skijališta Srbije

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar