Naslovna    Vesti    Skijališta    Nickelback otvara sezonu 2013/14 u Ischglu
30

mar

2013

Nickelback otvara sezonu 2013/14 u Ischglu

Poznati austrijski ski centar već je najavio muzičku tačku za otvaranje nove skijaške sezone.

Iako skijaška sezona 2012/13 i dalje nije završena, austrijski Ischgl već razmišlja o sledećoj.  Kako smo već pisali, aktuelnu sezonu će 30. aprila svojim nastupom zatvoriti legendarni Deep Purple. Na jesen 2013. godine, skijaše i bordere povodom otvaranja nove sezone zabavljaće kanadski rokeri Nickelback. Top of the Mountain koncert zakazan je za 30. novembar 2013. godine sa početkom u 18h. Kao i do sada na otvaranju i zatvaranju sezone u Ischglu, ulaz na koncert je besplatan za sve sa važećim ski passom.

Kanadski rok kvartet Nickelback iza sebe ima pet nominacija za nagradu Grammy i preko pedeset miliona prodatih albuma. Hiljade posetilca će imati priliku da uživa u njihovim najvećim hitovima kao što su ’How you remind me’, ’Lullaby’ i ’When we stand together’.

Braća Chad i Mike Kroeger, Ryan Peake i Daniel Adair imaće ozbiljan zadatak u pokušaju da nadmaše druge velike zvezde koje su pre njih nastupale u popularnom austrijskom skijalištu. Elton John, Katy Perry, Rihanna i The Killers samo su neki od poznatih muzičara koji su prethodnih godina žarili i palili na čuvenom Top of the Mountain koncertu.

Nestrpljivi zimski fanatici moći će da oprobaju staze u Ischglu i pre samog koncerta, jer će ski liftovi na većem delu skijališta biti pušteni u pogon dva dana ranije, u četvrtak 28. novembra.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar