Naslovna    Vesti    Skijališta    Besplatno skijanje za decu iz planinskih opština
27

dec

2013

Besplatno skijanje za decu iz planinskih opština

JP "Skijališta Srbije" najavila su besplatno skijanje za decu iz opština koja gravitiraju ski centrima Kopaonik, Stara planina i Tornik.

Skijališta Srbije najavila su danas da će i ove godine omogućiti besplatno skijanje za decu iz opština u kojima se nalaze ski centri tog javnog preduzeća - na Kopaoniku, Staroj planini i Torniku na Zlatiboru.

Osnovci i srednjoškolci iz Raške, Brusa, Knjaževca, Pirota i Čajetine će imati mogućnost da svake nedelje, tokom cele sezone po jedan dan provedu na snegu, baveći se sportom. 

Skijališta Srbije obezbediće im ski pas, a opštine u kojima žive organizovaće prevoz do naših ski centara. 

"Skijališta Srbije su oduvek radila na afirmaciji skijaškog sporta i davala podršku profesionalnim sportistima, a da bismo i u budućnosti imali nove skijaške šampione poput Nevene Ignjatović, neprekidno radimo na promociji skijanja i širenju baze dece koja se bave ovim sportom", navode u tom preduzeću.

Izvor: Tanjug

 

Pošalji prijatelju

Komentari (2)

ostavi komentar
29

dec

2013

12:13  |   Nevera [neregistrovani]

Pa sta ocekujes? Ne zivimo vise u drzavi kad je Tito krao, prosla su ta vremena.
Zivotni standard nam omogucava ovoliko, hajde da budemo srecni sto barem deca iz tih opstina imaju tu mogucnost. 

Preporuka

28

dec

2013

11:36  |   Jurica Stankovic [neregistrovani]

To znaci da su deca iz Svrljiga...Dimitrovgrada...Bele  Palanke...Aleksinca...Prokuplja...Zajecara...Leskovca...Vranja...Prokuplja...Negotina...Majdanpeka... Nisa...Krusevca...Paracina...Jagodine...Cacka...Beograda...itd...direktno diskriminisana od pomenutog preduzeca...ccc...ne radi se to tako...Drugovi i Drugarice...

Preporuka

Ostavi komentar