Naslovna    Vesti    Takmičenja    Marcel Hirscher doživeo saobraćajnu nesreću
15

maj

2012

Marcel Hirscher doživeo saobraćajnu nesreću

Ukupni pobednik Svetskog kupa za skijaše u sezoni 2011/12, Austrijanac Marcel Hirscher učestvovao je u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Nesreća se dogodila u mestu Abtenau u Austriji. Dvadesettrogodišnji skijaš je imao dosta sreće, s obzirom da je brzom reakcijom izbegao direktan sudar u poslednjem trenutku. Pokušavajući da izbegne auto koji je dolazio iz suprotnog smera, Hirscher je sleteo sa puta i udario u drvo. Njegov automobil, Audi R8, potpuno je uništen u sudaru. Pravo je čudo da je najbolji skijaš sveta iz cele situacije izašao bez težih povreda. Marcel je pušten kući posle obavljenih pregleda u bolnici u Salzburgu.

- Srećan sam što sam bio u stanju da reagujem tako brzo i izbegnem direktan sudar. Jesam udario u drvo, ali to je za mene danas bila bolja opcija. Hvala bogu da se ništa nije dogodilo. Malo me sve boli, ali nije ništa strašno osim nekoliko ogrebotina i glavobolje. S obzirom na okolnosti to stvarno nije toliko loše. Drago mi je da niko nije povređen i očekujem da se uskoro vratim treninzima.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar