Naslovna    Vesti    Takmičenja    Tiger Woods šokirao Lindsey
19

jan

2015

Tiger Woods šokirao Lindsey

Dečko nove rekorderke u ženskom skijanju maskiran se nenajavljeno pojavio u Cortini d'Ampezzo.

Umela je Lindsey Vonn da proslavi veliki uspeh u Cortini d’Ampezzo, pobedu u superveleslalomu kojom je postala prva skijašica sa 63 trijumfa u Svetskom kupu.

Posebno iznenđenje priredio joj je dečko, poznati golfer Tiger Woods, koji se nenajavljeno pojhavio u ciljnoj ravnini. Tiger je izveo mali perfomans. Naime, stavio je skijaške naočare i masku, pa niko nije uspeo da ga prepozna. Tako je prišao Lindsey da joj čestita, a ona je bila šokirana.

- Nema šanse! - uzviknula je kada je shvatila da je maskirani čovek zapravo njen dečko, a nešto kasnije je dodala:

- Juče sam pomislila da ne može da bude bolje što sam slavila s celom mojom porodicom, a danas se pojavio i Tiger. Neverovatno! Rekla sam mu: “Ne mogu da verujem da si došao”, a on mi je odgovorio: “Pa rekao sam ti”.  

Lindsey Vonn je tako ušla u istoriju, ali priznaje da se nije mnogo opterećivala time da li će prestići Annemarie Moser-Proell.

- Znam da je ovo veliko dostignuće, ali fokusirala sam se samo na to da skijam što bolje. Na kraju sam uradila zaista dobru stvar.

Amerikanka je ostvarila 32 pobede u spustu, 21 u superveleslalomu, tri u veleslalomu, dve u slalomu i pet u superkombinaciji. U muškoj konkurenciji apsolutni vladar je Ingemar Stenmark sa 86 trijumfa u Svetskom kupu.

Foto: Facebook/Tiger Woods

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar