Naslovna    Vesti    Takmičenja    Red Bull Home Run na Kopaoniku
26

feb

2013

Red Bull Home Run na Kopaoniku

Kopaonik će 02. marta biti mesto na kojem će skijaši i snouborderi imati priliku da stanu jedni drugima na crtu u najmasovnijoj spust trci ikada održanoj u Srbiji!

Ko je brži, ko je atraktivniji, ko je spretniji, skijaši ili borderi, večito je pitanje. Pored ovih pitanja uvek je postojala polemika među zaljubljenicima u zimske sportove ko je najbolji u društvu. Neke od ovih dilema biće razjašnjene 02. marta na Red Bull Home Run trci koja će se održati na Kopaoniku.

Najbolji srpski skijaši i borderi, imaće priliku da izađu na crtu jedni drugima u najmasovnijoj spust trci u Srbiji. Izazov neće biti ni malo lak, jer će takmičari startovati sa Pančićevog vrha i to trčeći 100 metara pod punom opremom do svojih skija i bordova. Nakon što prikače svoje daske očekuje ih pista duga 1200 metara koju će specijalno za ovu priliku “upeglati” Skijališta Srbije. Pobednik će biti takmičar koji prvi prođe ciljnu liniju koja će se nalaziti u Dolini sportova.

Pobednike u kategoriji skijaša i bordera očekuju vredne nagrade, a posebna nagrada očekuje takmičara koji se na startu trke pojavi u najoriginalnijem kostimu.

Najavom iz MK Mountain Resort-a da su smeštajni kapaciteti rasprodati, više hiljada posetilaca biće u prilici da uživa u ovoj nesvakidašnjoj trci.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti ovde.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar