Naslovna    Blog    Skijališta    Otvaranje Big Snow Kop festivala
20

mar

2012

Vladimir Krečmer

Otvaranje Big Snow Kop festivala

Dugo očekivani Big Snow Kop festival koji će pored 100 vrhunskih izvođača i atraktivnog sportskog programa, mnogobrojnim posetiocima iz zemlje i inostranstva omogućiti nezaboravan provod i zabavu, akrobacijama u snou parku, otvorio je večeras Wojtek Pawlusiak, Redbulov vozač i jedan od najboljih evropskih snoubordera.

Nakon spektakla na otvorenom, zabava se preselila na glavnu binu festivala, u sportskoj dvorani hotela Grand, gde je, na čelu sa domaćom zvezdom, Rambom Amadeusom zvanično počeo planinski muzički šou.

Big Snow Kop festival je zahvaljujuci velikim svetskim, domaćim i regionalnim imenima muzičke scene kao i sjajnom ponudom zabavnih i sportskih aktivnosti pored domaćih gostiju privukao i veliki broj posetilaca iz regiona. Većina smeštajnih kapaciteta u turističkom centru je popunjena, a ograničen broj mesta na raspolaganju je u okviru paketa za produženi vikend tokom festivala. Inače, posećenost Kopaonika je rekordna za ovo doba godine a najveći broj gostiju očekuje se od četvrtka, 22. marta. Od glavnih izvođača festivala, ljubitelje muzike tada očekuje Freestylers, a već u petak Basement Jaxx, dok će se za vikend na glavnoj bini nastupiti Ms Dynamite, Junior Jack i DJ Fresh.

Sneg u kombinaciji sa suncem i dobra muzika koja se već čuje širom planine svima pružaju priliku za uživanje u pratećem programu festivala a onima koji su u “dobroj formi“ za žurke koje slede, ukoliko vec nisu stigli, preporučuje se da požure na Kopaonik!

Festival organizuju EXIT tim, osnivači EXIT festivala i MK Mountain Resort, lider planinskog turizma na Balkanu uz podršku Skijališta Srbije i Ministarstva za ekonomiju i regionalni razvoj republike Srbije.

Detalje o programu festivala možete pogledati putem sajta www.bigsnow.rs.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar