Naslovna    Blog    Skijališta    Big Snow Kop - zabava od jutra do sutra
14

mar

2012

Big Snow Kop - zabava od jutra do sutra

Muzički festival koji počinje naredne nedelje, od 19. do 25. marta na Kopaoniku, pored 100 vrhunskih izvođača i atraktivnog sportskog programa, mnogobrojnim posetiocima iz zemlje i inostranstva koji su već potvrdili dolazak, omogućiće i nezaboravan provod i zabavu.

Već od ranog jutra i buđenja na wake up stejdžu, do obilaska planine preporučenom rutom, zastajanja na Snowboard Jam-u, preko učešća u sportskim aktivnostima - bilo da je takmičenje u spustu bobom, skijanje, vožnja borda ili praćenje međunarodnog takmičenja u novom snowboard parku, dan na Big Snow Kop festivalu će biti veoma dug. U okviru dnevnog muzičkog programa festivala, posetioci  mogu uživati  u nekom od  etno stejdževa uz najbolju nacionalnu kuhinju,  djuskati na snegu ispred glavne dnevne bine gde će se smenjivati popularni Dj-evi i predstaviti popularni klubovi ili odmarati u VIP zoni gde će muziku puštati poznate ličnosti.

Večernje zagrevanje kreće u Pubu ili na Fashion stage-u na gde će ljubitelji mode imati priliku da pogledaju i odabrane revije, dok je prava “poslastica” sa glavnim izvođačima koji nastupaju na centralnoj noćnoj bini rezervisana za početak duge noći. Afterhour je planiran za bine popularnih klubova  Mr Stefan Braun i Freestyler kao neke od opcija za najizdržljivije.  A ko se sledećeg dana probudi na vreme, može se takmičiti i u paintball-u, praviti šoljicu od snega, ići u lov na Jetija... pa zabava kreće ispočetka.

Zahvaljujući last minute akciji koja  traje do 15.marta u okviru koje se može rezervisati klasičan Festivalski paket (smeštaj +ulaznica od 99 evra), Party vikend paket (24. - 26.03, JAT apartmani, od 54 evra) kao i Lux paket (22.-26.03 hoteli Angella i Grand, od 160 -195), sve je manje mesta u samom centru skijališta. Sve veći broj potvrda stiže i od  glumaca, muzičara, sportista i drugih poznatih ličnosti, od kojih će većina uzeti aktivno učešće u pomenutom sportsko-zabavnom programu festivala. Mnogi su već podržali festival a ujedno se i zabavili.

Pozitivnoj predfestivalskoj atmosferi doprinele su i same vremenske prilike na Kopaoniku.  Uz organizatore koji obavljaju poslednje pripreme za muzičke nastupe na više od 10 bina, i priroda je dala svoj doprinos.  Sneg koji je ponovo pao, u kombinaciji sa suncem koje obasjava planinu, svakom posetiocu festivala će omogućiti vrhunski zimski ugođaj uz vrhunsku zabavu.

Festival organizuju EXIT tim, osnivači EXIT festivala i MK Mountain Resort, lider planinskog turizma na Balkanu uz podršku Skijališta Srbije i Ministarstva za ekonomiju i regionalni razvoj republike Srbije. Glavni sponzori festivala su Tuborg, Jagermeister, Opel i Red Bull a među glavnim medijskim pokroviteljima nalaze se TV B92, MTV Adria, Blic, 24 sata i Superodmor.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar