Naslovna    Blog    Skijališta    Rambova škola skijanja i Jadranska Ibica na Kopaoniku
18

mar

2012

Ivan Tamburić

Rambova škola skijanja i Jadranska Ibica na Kopaoniku

Big Snow Kop festival koji traje od 19-25. marta će pored 100 vrhunskih izvođača i atraktivnog sportskog programa, mnogobrojnim posetiocima iz zemlje i inostranstva koji su već potvrdili dolazak, omogućiti i nezaboravan provod i zabavu.

Rambo Amadeus će svojim originalnim nastupom zvanično otvoriti noćni program festivala u utorak 20. Marta,  a sa svojom školom skijanja, u okviru dnevnog programa, će zasigurno upotpuniti festivalsku atmosferu.

- Ja sam na Kopaoniku redovan već 20 godina i drago mi je da su se srpski organizatori festivala konačno setili da naprave neko dešavanje na Kopu. Na Big snow Kop festivalu ću dati svoj doprinos tako što ću sa mojim bendom pružiti publici iz regiona nastup najbolji što znam, a pozvaću i sve moje poštovaoce da me prate u skijaškim krstarenju  planinom. Siguran sam da ćemo biti najšarenija organizovana grupa skijaša u istoriji Kopaonika - poručuje Rambo.

A da u grupama i drugi slede Rambov primer, govori u prilog i činjenica da sve veći broj rezervacija stiže i od  glumaca, muzičara, sportista i drugih poznatih ličnosti iz javnog života. Pored skijanja ili vožnje bordom mnogi od njih će uzeti i svoje aktivno učešće u pratećem sportsko-zabavnom programu festivala.

Pored više od 100 najavljenih izvođača  inostrane i domaće muzičke scene, provod garantuje i  dolazak tzv. Jadranske Ibice, jednog od najznačajnih letnjih klubova u Evropi - kluba Papaya, i njihovo decenijsko iskustvo u organizaciji provoda za pamćenje. Uz njih, značajno mesto na festivalu zauzeće i najpoznatiji beogradski klubovi Freestyler, Magacin i Mr. Stefan Braun.

Pozitivnoj predfestivalskoj atmosferi doprinele su i same vremenske prilike na Kopaoniku.  Uz organizatore koji obavljaju poslednje pripreme za muzičke nastupe na više od 10 bina kao i atraktivan sportski program,  i priroda je dala svoj doprinos. Sneg, koga ima dovoljno za zimske sportove, u kombinaciji sa suncem koje obasjava planinu, svakom posetiocu festivala će omogućiti vrhunski zimski ugođaj uz vrhunsku zabavu.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar