Naslovna    Snowboard    Vesti    Shaun White priveden zbog vandalizma
18

sep

2012

Shaun White priveden zbog vandalizma

Najpoznatiji snowboarder današnjice uhapšen je u Tenesiju zbog pijanstva i vandalizma.

Osvajač zlatnih medalja sa Olimpijskih igara i X Games u snowboardu, Amerikanac Shaun White, priveden je u nedelju, u ranim jutarnjim časovima. On je pod uticajem alkohola aktivirao protivpožarni alarm u hotelskoj sobi, zbog čega je ceo hotel morao da bude evakuisan. Osoblje luksuznog hotela Loews Vanderbilt u Nešvilu pozvalo je policiju nakon što je utvrđeno da je jedan od gostiju pod uticajem alkohola aktivirao alarm. Ispostavilo se da je “krivac” najpoznatiji snowboarder na svetu, Shaun White.

Priča je osvanula po svim američkim medijima jer je White jedan od najprepoznatljivijih sportista na snegu u toj zemlji, a i širom sveta. Prema navodima američkih medija, on je pokušao da pobegne sa lica mesta taksijem, ali je zadržan do dolaska policije. Jedan od gostiju je zadržao taksi koji je kretao i zamolio vozača da ostane na licu mesta.

Kada je White čuo njihov razgovor, navodno je šutnuo gosta i počeo da beži, rečeno je u policiji američkim novinarima. Pomenuti građanin je trčao za White-om do momenta kada se sportista okrenuo i zatrčao u njega, nakon čega je pao i navodno udario glavom u ogradu.

Policija je u međuvremenu izdala izjavu:

-Policijski službenici su odgovorili na poziv hotela u 2 ujutru u nedelju u vezi osobe koja je bila pod uticajem alkohola, Shauna White-a, koji je navodno aktivirao protivpožarni alarm u hotelu što je dovelo do evakuacije gostiju. Jedan od zaposlenih je izjavio da je video White-a kako uništava hotelski telefon.

Policajci su naveli da je snowboarder bio vidno pijan i da se osećao na alkohol.

White je primljen u bolnicu nakon incidenta, ali je potom pušten.

Čuveni sportista se nedavno takođe našao u trač rubrikama nakon što je objavljeno da je navodno u vezi sa izraelskim top modelom Bar Rafaeli.

Photo: Metropolitan Nashville, Tenn., Police Dept./AP Photo


Read more here: http://www.sacbee.com/2012/09/17/4828777_a4829058/shaun-white-charged-with-vandalism.html#storylink=cpy
 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar