Naslovna    Vesti    Ostalo    Bruce Willis poklonio svoje skijalište
27

nov

2012

Bruce Willis poklonio svoje skijalište

Slavni glumac odustao od prodaje skijališta u Ajdahu i poklonio ga građanima.

Filmska zvezda Bruce Willis, iako je često glumio opasne momke, u stvari je čovek velikog srca. Kako ne bi bio, kada je građanima poklonio svoje skijalište!

Bivši bračni par Demi Moore i Bruce Willis u državi Ajdaho posedovali su nekretnine u vrednosti od preko 20 miliona dolara. Posle razvoda žestokom holivudskom momku ostao je Mint Bar i Liberty Theathar u malom gradu Haley, gde su Demi i on planirali da pobegnu od pakla Los Anđelesa. Ali, Bruce je ostao i vlasnik lokalnog skijališta Solider Mountain u Fairfieldu.

Još u aprilu oglasio je na prodaju kuću, bar i pozorište, i to za 21 milion dolara. Isto je hteo da uradi i sa skijalištem, ali se u međuvremenu predomislio i rešio da ga pokloni građanima Fairfielda.

- Ne mogu biti zadovoljniji sa ljudima koji će voliti ovo skijalište. Lepo je videti kako brinu za budućnost ovog kraja. Želim im sve najbolje – rekao je Bruce.

Formirana je neprofitablina radna grupa koja će preuzeti vlasništvo nad skijalištem od Willisa i vratiti ga lokalnim vlastima.

- Solider Mountain je ponos našeg grada. Mi ćemo pokušati da ga održimo na nivou koji jeste, pa čak i da unapredimo neke stvari – izjavio je jedan od ljudi iz nove uprave skijališta.

U martu 2009. godine glavna brvnara je izorela u požaru, ali je Willis odmah izgradio novu i ona je otvorena u januaru 2010. Skijalište poseduje tri glavne staze od kojih najduža ima preko tri kilometra.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar