Naslovna    Vesti    Ostalo    Tražili bordera celu noć, a on kockao!
16

jan

2013

Tražili bordera celu noć, a on kockao!

Corey Hoffman provodio se u kasinu dok su ga gorska služba spašavanja i policija tražile po planini.

Gorska služba spašavanja, policija i radnici kalifornijskog skijališta Heavenly ski celu noć su bezuspešno tražili nestalog snoubordera Coreya Hoffmana iz Gardnervillea. Zaboravili su da pogledaju u lokalni kasino u susednoj Nevadi.

Jedan mladić prijavio je policiji da mu je nestao brat dok su zajedno bordovali stazama ovog ski centra. Posle boravka u baru na stazi, u kome su "drmnuli" nekoliko čašica više, vratili su se na bordove i razdvojili. Od tada ga brat nije video, niti se javljao na mobilni telefon. Lokalni mediji izvestili su da je njegov automobil pronađen na parkiralištu, ali da od Coreya nema ni traga ni glasa.

Preko 70 članova patrole gorske službe spasavanja i policije, potpomognutre helikopterima s reflektorima, bezuspešno su špartali planinom celu noć. Sledećeg dana, na opšte iznenađenje, otkriveno je da je nestali Corey zapravo bio je jednom od lokalnih kasina Nevade, u Horizon hotelu, gde je oprobao svoju sreću. Kada je na televiziji video da ga svi traže, uspaničeno se javio ocu i saopštio da uopšte nije znao da je izazvao takvu pometnju.

Procenjuje se da je za operaciju traženja snoubordera - kockara potrošeno 40.000 dolara.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar