Naslovna    Vesti    Skijališta    Izvode trikove u uništenom parku (VIDEO)
04

jun

2015

Izvode trikove u uništenom parku (VIDEO)

Lokalni freestyleri snimili spot kojim žele da privuku pažnju javnosti na probleme uništenog suvog skijališta u Sheffieldu.

Suvo skijalište Sheffield Ski Village nekada je bilo jedno od centara ski i snoubord scene u Velikoj Britaniji. A onda se 2012. godine desio veliki požar u kome je veći deo ovog skijališta uništeno i ono sada izgleda post-apokaliptično, kao iz filmova o Pobesnelom Maksu ili Terminatoru.      

Međutim, u novom sjanom video sportu Red Run Salt-Street produkcije lokalni skijaši i borderi Byron Haywood-Alexander, Marcus Haywood-Alexander and Andy Dods i dalje neumorno izvode skokove i trikove na delovima parka koji još nisu potpuno uništeni. Na ovaj način žele da privuku pažnju javnosti kako bi Sheffield Ski Village što pre bilo obnovljen. 

Na ovim terenima ponikli su neki od najboljih engleskih takmičara poput Jamesa "Woodsyja" Woodsa, Katie Summerhayes, Jamesa Machona, Zoe Gillings i Jamie Nicholls, koji su učestvovali na Olimpijskim igrama. 

Edward Birch, 23-godišnji reditelj spota kaže:

- Ski Village kao da je pao u zaborav. I zato smo ovim projektom želeli da ga izvučemo na površinu, da o njemu ponovo počne da se priča i da ljudi na vizuelan način shvate u kakvom je sada stanju. Bilo bi idealno kada bi se sportisti vratili na ovo skijalište jer je ono važan deo Sheffielda.

Pogledajte kako Sheffield Ski Village izgleda danas:

A kako je park izgledao pre požara:


 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar