Naslovna    Vesti    Ostalo    Poznati daju podršku Neveninoj aukciji
29

nov

2013

Poznati daju podršku Neveninoj aukciji

Atletičar Mihail Dudaš, bivši fudbaler Ivica Kralj i Ivan Zeljković pridružili su se humanitarnoj aukciji koju organizuje Nevena Ignjatović uz podršku Skijališta Srbije.

Najbolja srpska skijašica Nevena Ignjatović pridružila se humanitarnoj akciji za pomoć Ani Živković, asistetntkinji na kragujevačkom FILUM-u, koja je u septembru operisana od tumora ilijačne kosti i nedostaje joj novac za tretmansko lečenje. 

Nevena je odlučila da pomogne tako što će staviti na aukciju svoju ski opremu koju je koristila na Olimpijskim igrama u Vankuveru i drugim takmičenjima u proteklim sezonama. Novac koji se na taj način prikupi namenjen je za Anino lečenje.

Aukcija će biti održana na štandu Skijališta Srbije na sajmu “Expo Zim”, u subotu, 30. novembra, sa početkom u 12 sati (Beogradski sajam, hala 4, centralni deo). Aukciju će voditi naš poznati atletičar Mihail Dudaš, a podršku će pružiti Ivica Kralj i Ivan Zeljković Zeka.

Organizatori mole sve koji su u mogućnosti i žele da ove sezone imaju komad opreme sa olimpijskih staza, da se pridruže, dođu na “Expo Zim”, učestvuju u aukciji i pomognu da se prikupi što više novca za Anino lečenje.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar