Naslovna    Vesti    Ski Oprema    Test Elan i Volkl skija i snowboardova za vikend na Kopaoniku
15

mar

2012

Test Elan i Volkl skija i snowboardova za vikend na Kopaoniku

U subotu 17. marta i nedelju 18. marta u organizaciji Planet Bike-a, a pod pokroviteljstvom JP Skijališta Srbije, na Kopaoniku će se održati ski i snowboard test novih modela ELAN i VOLKL skija, ELAN, ARTEC i VOLKL snowboard-ova za sezonu 2012/2013.

Test će biti održan na platou Doline Sportova. Test će počinjati u 10h a završavati se u 15h, oba test dana. Gosti testa su Elanova tehnička demo ekipa. Organizator poziva sve ljubitelje zimskih sportova da posete test i probaju u realnim uslovima - na snegu, modele za sledeću godinu.

Atrakcija testa će svakako biti, kao i prošle godine, najnoviji Elanov projekat AMPHIBIO. AMPHIBIO koncept predstavlja posebno levu i desnu skiju, koje se konstrukcijski razlikuju. Koncept dodatno olakšava skijanje, posebno u fazi početka novog zaokreta. Za sledeću sezonu Amphibio je oplemenjen novim, tehnički unapređenim FUSION vezovima, koji dodatno povećavaju odziv skije i 15% su lakši. AMPHIBIO porodica je proširena novim članovima, to su WF 88xTi, WF 78Ti i WF 78.

VOLKL predstavlja novo remek delo nemačkog inženjeringa i tehnologije, ediciju V-WERKS. Skije su namenjene vrhunskim skijašima i neverovatno su lake. Skije su napravljene od karbona, titaniuma i aramida i rade se u dve verzije, kao CODE SPEED-WALL i RTM 84.

Da biste mogli da uzmete skije ili snowboard i testirate ih, neophodno je da organizatoru pokažete na uvid i kao depozit ostavite (za vreme dok je skija ili snowboard kod vas) dva lična dokumenta sa fotografijom.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar