Naslovna    Vesti    Takmičenja    Stanite na crtu Jure Koširu
20

mar

2013

Stanite na crtu Jure Koširu

Jedan od najboljih slovenačkih skijaša svih vremena, Jure Košir, biće gost Kopaonika narednog vikenda te spustiti par vožnji sa svim zainteresovanim skijašima koji su spremni da mu se "suprotstave".

U subotu, 23. marta u 11h na stazi Krst na Kopaoniku, Skijališta Srbije i Planet Bike organizuju uporednu test vožnju sa Jure Koširom.

Svi koji “stanu na crtu” ovom velikanu slovenačkog skijanja bore se za nagradu dok će u toku trajanja trke biti moguće testiranje najnovijih modela Rossignol i Voelkl skija.

Za kraj druženja Jure Košir će proglasiti pobednika u foto konkursu za najbolju fotografiju sa Kopaonika, Zlatibora ili Stare planine, koji su pokrenuli Planet Bike i Skijališta Srbije na Facebook stranama.

Da podsetimo, Jure Košir je jedan od najuspešnijih slovenačkih skijaša u poslednjih 20-ak godina. Ima tri pobede u Svetskom kupu u njegovoj omiljenoj disciplini slalom, iz Madonne di Campiglio, Kranjske Gore i Kitzbuehela. Na pobednički podijum se penjao čak 20 puta a vrhunac njegove karijere predstavlja bronza sa Olimpijskih igara u Lillehammeru 1994. godine.

Foto: Delo.si

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar