Naslovna    Vesti    Skijališta    U nedelju oboren rekord na srpskim skijalištima
16

feb

2015

U nedelju oboren rekord na srpskim skijalištima

Rekordna poseta na svim skijalištima u Srbiji za vreme praznika.

Jučerašnji dan ostaće upamćen po najvećoj poseti u svim srpskm skijalištima u poslednjih 10 godina. Tokom dana na stazama ovih ski centara skijalo je više od 13 hiljada skijaša i bordera čime je apsolutno oboren rekord u posećenosti od osnivanja ski centara. Samo je u ski centru Kopaonik u toku jednog dana izbrojano  rekordnih 9 hiljada skijaša, što je ubedljivo najveći broj u proteklih 8 godina.

I ski centri na Staroj planini i Torniku na Zlatiboru su danas zabeležili najveću posećenost od osnivanja, pa je tako na stazama Tornika zabeleženo više od 2 hiljade ljubitelja sportova na snegu, a isto toliko je bilo skijaša i bordera na Staroj planini.

Popularnost Kopaonika, Stare planine i Tornika na Zlatiboru ogleda se i u uspešnom poslovanju, pa je promet za ovaj period premašio isti period prošle sezone.

I ski centar Brezovica privlači sve više zaljubljenika sportova na snegu, pa je za vikend na stazama ovog skijališta uživalo više od 4 hiljade skijaša. Time je ovaj zimski turistički centar oborio rekord posećenosti u poređenju sa najvećom posetom zabeleženom u januaru mesecu ove godine.

Pogledajte fotografije sa Kopaonika od juče.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar