Naslovna    Vesti    Skijališta    Ski fest na Kopaoniku okupio 500 takmičara iz sedam zemalja
23

mar

2015

Ski fest na Kopaoniku okupio 500 takmičara iz sedam zemalja

Pored naših skijaša i bordera, medalje u zimskim sportovima osvojili još i Turci, Rumuni, Bugari, Makedonci, Slovenci i Crnogorci.

Više od 500 takmičara svih uzrasta iz sedam zemalja prethodna četiri dana nadmetalo se u više disciplina na tradicionalnom 23. Međunarodnom ski festu na Kopaoniku.

U nedelju je svečano zatvaranje velelepne sportske manifestacije i dodela najviših priznanja u organjizaciji asocijacije „Sport za sve“ Republike Srbije.

-  Sve je proteklo u najboljem mogućem redu. Ski fest na Kopaoniku i ove godine je okupio veliki broj takmičara zarad masovnosti i zdravlja, a organizacija je uspela zahvaljujući podršci Ministarstva omladine i sporta i Sportskog saveza Srbije - istakao je Velizar Đerić, predsednik asocijacije „Sport za sve“.

Zahvaljujući Ski festu, na Kopaoniku su se prethodnih dana vijorile zastave Turske, Rumunije, Bugarske, Makedonije, Slovenije, Crne Gore i domaćina Srbije. Gotovo svi učesnici iz ovih zemalja izrazili su zadovoljstvošto su uživali u čarima Kopaonika i takmičenju koje je od strane Evropske i Balkanske asocijacije ocenjeno najvišom ocenom.

- Podatak da je ovo bio 23. po redu ski fest dovoljno govori o kvalitetu manifestacije u organizaciji asocijacije „Sport za sve“, najmasovnije članice Sportskog saveza Srbije – izjavio je Aleksandar Šoštar, predsednik SSS, koji je takođe pratio takmičenja na Kopaoniku.

Izvor: Kurir

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar