Naslovna    Vesti    Skijališta    Održana prijateljska trka 3S na Kopaoniku
24

mar

2018

Održana prijateljska trka 3S na Kopaoniku

Skijališta Srbije organizovala su drugi put po redu prijateljsku ski trku „3S - Slalom Skijališta Srbije“ na stazi Karaman greben na Kopaoniku.

Na trci je je učetvovalo 106 takmičara, koji su se takmičili u paralel veleslalomu i to u kategorijama: muškarci, žene i deca. Tradicionalnu prijateljsku ski trku otvorili su najstariji i najmlađi redari u ski centru Kopaonik, Milan Petrović (60) i Marko Popović (23).

U kategoriji dece prvo mesto osvojio je Nestor Ivanović, dok je drugoplasirana Ana Petković. Kao nagrade uručene su im torbe, majice i makete tabača Skijališta Srbije. U kategoriji žena na prvom mestu našla se Anja Bunjak, na drugom Katarina Savić, dok je treće mesto osvojila Jelena Kasom. U muškoj konkurenciji prvo mesto osvojio je Daniel Pešić, drugo Ivica Blagojević, a na trećem mestu našao se Marko Andesilić. Nagradni fond za obe kategorije su bile skije, ski pas 10 u sezoni i skijaške naočare. Jedini border Vladimir Kosjer dobio je nagradu snoubord.

„3S“ – Slalom Skijališta Srbije tradicionalno se organizuje kao prijateljska manifestacija, kojom preduzeće želi da zahvali svim skijašima, borderima, partnerima i učesnicima u turističkoj ponudi u ski centru na zajednički uloženom trudu da iz sezone u sezonu prevaziđemo sebe.

Skijaška sezona na Kopaoniku i dalje traje, ski centar radi punim kapacitetom, a na stazama ima do 50 centimetara utabanog snega. Radno vreme skijališta je od 8.30 do 16 časova.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar