Naslovna    Vesti    Skijališta    MB Turist iz Žabljaka zakupac Savinog kuka
01

nov

2012

MB Turist iz Žabljaka zakupac Savinog kuka

Stečajni upravnik Čedo Gospić očekuje uspešan rad skijališta jer, kako kaže, u MB Turistu su dobili kvalitetnog partnera.

Zakupac skijališta Savin kuk tokom naredne zimske sezone biće DOO "MB turist" iz Žabljaka. Direktor tog preduzeća, žabljački hotelijer Vukomir Marjanović, bio je jedini učesnik licitacije.

Druga kandidatura DOO "Stevović" iz Žabljaka nije razmatrana jer direktor preduzeća Nikola Stevović nije ispunio predviđeni uslov posedovanja dva ratraka.

Marjanović je početnu cenu mesečnog zakupa od 4.500€ podigao za 100€ što je stečajni upravnik Čedo Gospić, i ostali članovi komisije, prihvatio.

Ugovor o zakupu potpisaće se u petak. Gospić očekuje uspešan rad skijališta jer, kako kaže, u Marjanoviću su dobili kvalitetnog partnera.

Vukomir Marjanović, vlasnik holela MB i motela na Tari kaže da će mu prvi potezi biti da ski infrastrukturu dovede u potpuno ispravno stanje i dobije potrebne sertifikate. Istakao je da se uverio da trenutno stanje na skijalištu nije loše.

Kazao je da je dva snegotabača uzeo pod zakup od izvršnog direktora DOO "Grbović kompani" Radovana Grbovića koji je godinama raspolagao sa skijalištem Savin kuk.

Izvor: Vijesti

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar