Naslovna    Vesti    Skijališta    Usvojen cenovnik Skijališta Srbije
22

nov

2012

Usvojen cenovnik Skijališta Srbije

Vlada Republike Srbije usvojila je cenovnik ski karata JP „Skijališta Srbije“ za zimsku sezonu 2012/13.

Dok ski centri u regionu uveliko prodaju sezonske ski karte po sniženim cenama, Vlada Republike Srbije je tek danas usvojila cenovnik za JP "Skijališta Srbije". U odnosu na prošlu sezonu, cene su blago korigovane, naravno naviše.

Tako sada šestodnevni ski pas u špicu sezone na Kopaoniku košta 10.710 dinara (poskupljenje od 900 dinara), u ski centru Tornik na Zlatiboru 6.170 dinara. Šestodnevni ski pas u istom periodu u ski centru Konjarnik na Staroj planini, uz stalni popust od 20 posto, iznosi 4.940 dinara.

I ove godine može se nabaviti ski karta koja vam omogućava deset ski dana po izboru tokom čitave sezone na Kopaoniku. Ona je jedinstvena za sve tarifne periode, može se koristiti i u druga dva ski centra a košta 18.670 dinara.

Od ove sezone karta "10 dana u sezoni" može da se kupi i za ski centar Tornik na Zlatiboru po ceni od 11.220 dinara, dok za Staru planinu ova karta košta 9.540 dinara.

Sezonski ski passovi su takođe pretrpeli blago poskupljenje. Tako ćete sezonsku ski kartu na Kopaoniku platiti 61.810 dinara, dok je za Tornik i Staru planinu cena jedinstvena, 39.320 dinara.

Takođe, od ove sezone porodični paketi važe za sva tri ski centra.

Izvor i foto: JP "Skijališta Srbije"

Cene ski passa na Kopaoniku >>>

Cene ski passa na Torniku >>>

Cene ski passa na Staroj planini >>>

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar