Naslovna    Vesti    Skijališta    BMW i Leitner predstavili VIP gondolu u Kaltenbachu
23

nov

2012

BMW i Leitner predstavili VIP gondolu u Kaltenbachu

Poznati nemački proizvođač automobila BMW i italijanski Leitner, udružili su svoje snage kako bi napravili najluksuzniju gondolu na svetu.

Opisana kao „limuzina koja lebdi“, ova gondola sa enterijerom od najnovijeg modela BMW-a serije 7 ima sedišta presvučena braon „merino“ kožom i ugrađenim grejanjem i masažerima. Kabina je naravno opremljena i originalnim iDrive multimedijalnim sistemom kao i, takođe kožom presvučenim, prednjim panelom koji ima držač za šampanjac i dve čaše.

Ova VIP gondola koja se nalazi u austrijskom skijalištu Hochzillertal/Kaltenbach nije dostupna svima već se mora unapred zakazati a u ponudi su sledeće usluge:

Premium Early Bird/Powdern

Ova usluga je u ponudi svakog jutra između 8h i 8.30h i namenjena je ljubiteljima netaknutih a pripremljenih staza. Uz to ćete dobiti i mogućnost da se parkirate na VIP parking pored kase gde će vas sačekati vaš domaćin i odvesti do specijalnog ulaska u gondolu. Kada se ukrcate u gondolu, dobićete “Gosset” šampanjac i tada krećete ka vrhu uz muziku sa Alpine Grooves CD vol. 4 kompilacije. U Kristallhütte-u na vrhu imate organizovan doručak a kasnije se možete opustiti i u vodenom krevetu koji je rezervisan samo za vas. Gratis dobijate ski pass za 2 dana skijanja u Hochzillertalu (180km staza).

Cena: 150€ za 2 osobe

Premium Wedel Ski Day

Ukoliko volite luksuz a i malo duže da spavate, ovo je idealna usluga za vas koja je u ponudi od 11-11.30h. U ponudi je sve isto kao i u prethodnoj s tim što ćete umesto doručka imati organizovan ručak u “Premium Lounge-u” uz neograničenu konzumaciju vina. Stoga budite oprezni prilikom spusta.

Cena: 190€ za 2 osobe

Exclusive arrival service

Ako vam se ne daje previše novca a i dalje bi ste želeli da isprobate novu VIP gondolu, u ponudi vam je usluga “Exclusive arrival service”. U nju je uključen rezervisan parking za auto, vožnja gondolom do vrha i šampanjac.

Cena: 50€ za 2 osobe

Više informacija: vipgondel.at

 

Pošalji prijatelju

Komentari (1)

ostavi komentar
23

nov

2012

16:36  |   anonymous [neregistrovani]

Ovaj zadnji paket je jeftiniji od Kopaonika :)))

Preporuka

Ostavi komentar