Naslovna    Vesti    Skijališta    Prezentacija ski centra Kopaonik u Beogradu
23

nov

2012

Prezentacija ski centra Kopaonik u Beogradu

JP Skijališta Srbije, MK Mountain Resort i ATD Putnik AD predstavili su medijima i turističkim agencijama novitete na najpopularnijem srpskom skijalištu u predstojećoj sezoni.

U hotelu Tulip INN Putnik Beograd održana je prezentacija u organizaciji JP Skijališta Srbije, MK Mountain Resort i ATD Putnik AD radi predstavljanja novosti koje očekuju posetioce Kopaonika u sezoni 2012/13.

Direktor Skijališta Srbije Dejan Ljevnaić predstavio je infrastrukturna unapređenja na Kopaoniku za narednu sezonu.

- Od ove sezone Kopaonik je u potpunosti pokriven veštačkim snegom, jer je ovaj sistem postavljen i na lokaciji Gobelja, gde su urađene i tri nove staze, srednje i teške kategorije, kao i vezni ski putevi. Po prvi put u Srbiji Kopaonik dobija staze za freeride. Ova staza se neće tabati i biće na raspolaganju svima onima koji vole ekstremniju vožnju – rekao je Ljevnaić.

On je dodao da je urađena i nova vodoakumulacija na Crvenim barama, kao i dva nova vezna ski puta Duboka 2 – Kneževske bare i Gvozdac – Ledenice.  Pored toga na stazama Duboka 1 i Sunčana dolina postavljeni su radari (merači brzine), dok je na Marinim vodama postavljen sistem uz pomoć koga će skijaši i borderi moći da izmere svoje prolazno vreme. Osim toga, otvorena su i tri nova prodajna mesta na Kopaoniku koja se nalaze u upravnoj zgradi preduzeća.

Skijališta Srbije su za posetioce pripremili i veliki broj promocija u novoj sezoni:

- U okviru promocija koje smo pripremili za ovu sezonu, skijaši će imati brojne pogodnosti u vidu popusta na smeštaj, ski školu i ski kartu. Skijaši i borderi će moći da se odluče za porodičnu nedelju, nedelju za parove, ali i za žensku nedelju, gde pripadnice lepšeg pola očekuju brojna iznenađenja i aktivnosti. Neki od partnera u akcijama su: MK Mountain Resort, Junior, Jat, Kraljevi čardaci, Putnik, La scuola di schi i ski renta – rekao je Ljevnaić. 

U novitetima ne zaostaje ni smeštajna ponuda.  Direktor MK Mountain Resort, Nikola Avram, okupljenima na prezentaciji pričao je o novostima u nedavno renoviranom hotelu Grand.

- U hotelu Grand kompletno je renovirana recepcija i obavljeni su radovi u sklopu wellness i spa centra. Izgrađen je novi spoljni bazen sa jacuzzijem, koji će imati toplu vezu sa zatvorenim bazenom u hotelu Grand, što će biti posebno interesantno za naše goste tokom zimske sezone.  

On je takođe najavio otvaranje sezone na Kopaoniku u periodu od 6-9.12. kada će za posetioce biti organizovani koncerti, sportska takmičenja i razne nagrade.

Generalni direktor Putnika, Aleksandar Denisov izjavio je da smeštajni objekti ovog preduzeća Klub A i Putnik spremno ulaze u novu sezonu i da će se truditi da budu još bolji nego do sada.

Foto: Skijališta Srbije

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar