Naslovna    Vesti    Skijališta    Jeftinije ski karte za parove u srpskim skijalištima
29

jan

2013

Jeftinije ski karte za parove u srpskim skijalištima

Parovi koji kupe sedmodnevne ski karte 3. i 4. februara, kao i 3. marta, dobiće 15% popusta, ali i pogodnosti za rentiranje opreme i ski školu.

"Nedelja za parove", naziv je nove promotivne akcije Skijališta Srbije, u kojoj će parovi koji provedu sedam dana na Kopaoniku, Staroj planini i Torniku na Zlatiboru, u periodu od 3. -10. februara 2013. godine, imati popust od 15% na ski karte, ali i druge usluge.

Pored niže cene sedmodnevne ski karte, svi koji vole da skijaju u društvu svog partnera, imaće mogućnost da plate i niže cene škole skijanja, rente opreme i smeštaja. Naravno, sve se odnosi na dve osobe! Direktorka komercijalnih poslova Skijališta Srbije Jelena Đurić pozvala je parove da iskoriste ove pogodnosti.

- U ovom periodu zimske sezone najviše dolaze studenti, mladi ljudi i parovi bez dece, s obzirom da je dečiji raspust završen, i upravo zbog toga smo rešili da im ponudimo bolje uslove baš u terminu koji im najviše odgovara. Svi parovi koji kupe dve sedmodnevne ski karte 3. ili 4. februara, imaju 15% popusta, a naši partneri su se potrudili da im i za druge usluge ponude niže cene, što svi zainteresovani mogu videti na našem sajtu - istakla je ona.

Početkom marta sledi iznenađenje za dame. "Ženska nedelja" od 03. do 10. marta 2013. je namenjena svim pripadnicama lepšeg pola. U toku "Ženske nedelje" biće omogućen popust od 15% na sedmodnevne ski karte (samo za ski pasove koji počinju 03.03, a završavaju se 09.03.2013. ili počinju 03.03, a završavaju se 10.03.2013.). Pored toga, naši partneri u ovoj akciji, u istom vremenskom periodu, nude popust na usluge smeštaja, rentiranja ski opreme i ski škole. Više detalja ovde.

Ski karte mogu se rezervisati telefonom 011/222-3966 ili e-mailom na marketing@skijalistasrbije.rs ili se mogu kupiti na prodajnom mestu Skijališta Srbije u ski centrima. Smeštaj, usluge ski škole i rentiranja ski opreme mogu da se rezervišu direktno kod partnera ove akcije.

Izvor: Skijališta Srbije

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar