Naslovna    Vesti    Skijališta    Osvoji sedmodnevni ski pas na Kopaoniku!
14

feb

2013

Osvoji sedmodnevni ski pas na Kopaoniku!

JP Skijališta Srbije pokrenulo zanimljivu nagradnu igru za one koji najviše skijaju.

Skijališta Srbije organizuju mini takmičenje od 13. do 17. februara 2013. za sve skijaše na Kopaoniku koji imaju Android telefon i pokrenu aplikaciju "Ski Kopaonik", kojom će izmeriti pređeno rastojanje i broj spustova.

- Ako ste na Kopaoniku i imate Android telefon, obožavate da skijate i da se takmičite, pokrenite Aplikaciju Ski Kopaonik, izaberite opciju My Ski i krenite! Pored super zabave, proverićete svoje veštine na snegu, a možete i da osvojite nagradu. Učesnik koji bude imao najbolji rezultat – najveće pređeno rastojanje i broj spustova osvojiće sedmodnevni ski pas. Važno je da svako merenje bude objavljeno na zidu Facebook stranice Skijališta Srbije - izjavila je Jelena Đurić, direktorka komercijalnih poslova u Skijalištima Srbije.

JP „Skijališta Srbije” izradilo je aplikaciju "Ski Kopaonik" koja skijašima i borderima olakšava da dođu do važnih informacija, ali i do brojnih zanimljivosti. Uz pomoć te aplikacije korisnici se mogu pozicionirati na skijalištu, informisati o vremenskim prilikama, radu žičara i prohodnosti staza, a u slučaju neke nezgode vrlo lako mogu dozvati GSS u pomoć.

Skijaški centar Kopaonik radi punim kapacitetom sa 50km staza, koje od ove godine sređuje i tabač sa vitlom, što najzahtevnijim skijašima omogućava odlične uslove, a ski pas za ovu planinu je moguće kupiti preko interneta.

Izvor: JP Skijališta Srbije

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar